Bloggnorge.com // Alt for tidlig
Start blogg

Alt for tidlig

Vårt liv med den rosa elefanten

Milepælsmål

I dag har det gått 6 mnd siden min kjære fikk sin kreft diagnose:). like før jul var vi usikre på om han ville leve til påske.

Det er en stor glede å meddele at han i dag er mye friskere nå enn hva han var i juletider.

CT evalueringen viste at sykdommen er uendret, stabil. og har vært det i to mnd. Vi har en liten uro for hva som er, men vi prøver å senke skuldrene for en liten stund nå. vi skal endelig få til vår etterlengtede bryllupsreise <3 vi tar oss en uke til Samos, Vathi i hellas bare oss to denne gang.

Min kjære har hatt 12 cellegift kurer over 6 mnd. nye CT bilder hver 4 kur. som de siste to ganger har vist at sykdommen er stabil. Vi har fått forepeilet at sykdommen kan holde seg stabil i opptil 6 mnd. og den tiden har vi tenkt å bruke, på oss, på opplevelser og på barna. vi skal reise og vi skal telte, aktiviteter vi elsker begge to og tid vi bruker samen med barna.

 

Jeg vil rette en liten takk til alle som har vært innom siden min, for det har vært mange. Bloggen er nå på nummer 14 av mest populære. det er godt å se at det er mange som følger med. Jeg, og min kjære er berørt av alle tilbakemeldinger vi har fått på å lage denne siden. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra vårt nettverk, vårt lokalsamfunn og mange over hele landet med samme diagnose. Takk til dere alle! det betyr utrolig mye for oss.

Tom vil etter hvert også sette seg ned å skrive litt her. Håper dere vil også ta godt imot hans tanker. <3 han er mitt ett og alt, min beste venn.

Med dette ønsker vi alle en kjempe sommer. Flere har kontaktet meg allerede, send meg gjerne en mail, så kan vi snakkes, om du er pårørende, kreftsyk selv eller du bare lurer, så skriv gjerne til oss.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.